fredag 23 oktober 2009

Ken Leeeeeeeeeeee! Libodibo-dautchooo

Körde komp igår. Fru var med och körde gasell och löpband. Jag försökte hålla oldschool-discotempo. Fy fan vad jobbigt och ovant. Man har börjat vänja sig med styrkelyftstempo så efteråt mådde jag lite illa. Jag körde rotorcuff tre olika övningar som uppvärmning, chins med vikt, skivstångsrodd, sittande rodd, tryndrag, baksida axlar i pecdec, biceps med skivstång, hammercurls och två olika magövningar.

Räven var tydligen tillbaka igår. Skulle vilja sätta ut en fälla men törs inte pga alla löshundar. Dessutom är det ekorrar i hela området. Både grannen ovanför oss och snett över gatan har värsta utfodringsstationerna. Både jag och Kia stör oss på detta.

Sara skulle få hämta Neo på dagis idag och vi skulle få vara med honom tills L slutade men det sket sig :-( Trist. Jag hade sett fram emot det.

Mammipappi var nyss förbi och drack kaffe. Fick en present av mammi. En matta med starke-adolf på typ :-) Rätt cool. Den hamnar nog i hemgymmet. På tal om hemgymmet så har vi fått en ny maskin dit (gratis!). En dragmaskin som man kan köra latsdrag, rodd mm i. Nice! tyvärr är den förlängd (höjd) så det går inte in ännu pga takhöjden. Men vi får kapa och svetsa till den.

Fick vara förbannad på jobbet igår. Måleriet går bra men vad fan spelar det för roll om det är felhyvlade grejer som målas som ändå inte kan skickas till kund? och hur kan sådana saker hinna gå så långt innan någon upptäcker felen? Morr.

Avslutar med ett klassiskt Idol-klipp.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ken Lee... Världsklass. Kommentaren på slutet var bäst. "Vad var det för språk??"

Senpai Dave sa...

ha ha ha ja det där är min favorit. Sjukt pinsamt.

hur går lägret? Spöat någon kyokushinare än?