lördag 24 oktober 2009

Jådda, wärk borttna nacka.

Har träningsvärk. Det var länge sedan. Trapzen. Tror jag äntligen har lyckats hitta rätt teknik i tryndragen. Fin övning.

Har kört kreatin ett par veckor nu. Började två veckor före DM. Känner bättre tryck i kroppen. Däremot känner jag mig fladdrig psykiskt och har gjort så ett tag nu. Har iofs varit väldigt mycket på jobbet känns det som gjort mig lite stressad även fast jag tycker det är roligt med dom nya uppgifterna. Men jag känner mig inte riktigt "normal" när jag jämför med tidigare perioder i livet då det varit mycket "i görningen".
Det är svårt att förklara det, jag känner mig absolut inte nedstämd eller ledsen. Jag har ett fantastiskt liv med en helt underbar sambo och familj. och allt är perfekt egentligen. Lyckas nå mina mål med träningen. Ekonomin fungerar. Jag har roligt på jobbet och på fritiden. Ändå känner jag en slags oro och stress och press... men jag vet inte för vad! Mycket underligt.
Ska därför sluta med kreatin och se om det blir någon skillnad. Har redan märkt att jag är känslig för vissa produkter, kan tex inte använda några pre-workouts... alltså typ RAGE, truck mm. Mår helt enkelt inte bra av dom. Fysiskt fine men psykiskt blir jag konstig av dom och får en ökad orosnivå. Det här låter kanske illa men är inte så farligt som det låter. Visst är det inte bra, men jag är inte självmordsbenägen, så illa är det inte. Och så länge man vet var det kommer ifrån så kan man ju påverka det. Tråkigt om jag nu inte kan fortsätta med kreatin då och då eftersom jag svarar så bra fysiskt på det... men det är ju inte värt det om man upplever en ökad fladdrighet. Slutar nu och ser om det blir någon skillnad.

Har dessutom löst ut astmamedicin. Var länge sedan sist. Har börjat försöka gå till jobbet också vilket jag inte gjort på länge. Mina lungor har varit sämre än på mycket länge de sista månaderna. Min kondis har ju försvunnit helt också vilket gör det hela värre. Styrkelyfts-tempo och att man slutar gå till och från jobbet är ingen hit för syreupptagningen. Och det gör att allmänhälsan påverkas.

Rätt mycket jag försöker ändra på nu med andra ord.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Du saknar nånting som luktar svett och linement. Gamla svettiga benskydd och stinkande handskar. Du saknar mig & det vi brukar göra tillsammans......

Senpai Dave sa...

Tror du? brutna revben och ömmande lår? nja... okej, kanske lite! :-)